Flexlivings koncept

Flexliving har udformet syv forskellige skarpe planløsninger, som strækker sig fra 12 m2 op til 57 m2. Planløsningerne lægger op til at kunne benyttes til kontor, anneks, kolonihavehus eller hvad du kunne ønske dig.

Hvis du har andre ønsker end det vores syv forskellige størrelse huse kan tilbyde, er der mulighed for små rettelser eller at designe selv. 

Vores huse bygger vi hjemme på eget værksted og transporterer til din grund. Dette giver den billigste pris på dit projekt og du slipper for byggerod på din ejendom.

Vi tilbyder tre forskellige løsninger; råhus, medbyg eller færdigbyg. Vi vil vejlede dig i den optimale løsning for at afdække dine ønsker og behov. Læs nedenfor hvad hver løsning indebærer.

Råhus

Til gør-det-selv-typen.

Vi leverer et lukket hus med vinduer, døre, rumdeling og tagkonstruktion lukket med undertag.

Medbyg

Til dig der vil være med selv. Vi laver punktfundament og leverer et hus med vvs, el-arbejde behandlede gulve, klargjorte vægge og vådrumssikret badeværelse. Pris kan reduceres ved div. fravalg.

Færdigbyg

Nøglefærdigt hus, klar til af flytte ind i. Huset står færdig med alt vvs, el-arbejde, køkken, badeværelse, vådrumssikring, malede vægge og behandlede gulve.

Uanset hvor i Danmark du ønsker dit nye Flexliving hus sat op, kommer vi gerne forbi. Vi bor i Nykøbing Falster, hvor vi har plads til at bygge huse i træ i høj kvalitet, og vi leverer over alt i Danmark. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden, eller ved at ringe til os direkte på tlf. 41 40 05 56 .

Kontakt os

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

4 + 15 =

Flexliving

Fruegade 22. 4872 Idestrup

 

Flexliving

Pin It on Pinterest

Share This